Noutăți

- Jeep® Renegade și Jeep Compass MY24, ambele în cea mai recentă versiune e-Hybrid, au fost în centrul atenției la Balocco în cadrul e-hybrid Media Drive, prezentând tehnologia de ultimă generație a motoarelor hibride. - Renegade MY24 disponibil cu un nou sistem de infotainment cu un afișaj de 10,1” pentru unitatea centrală și un grup de instrumente full TFT de 10,25”. - Compass MY24 introduce noul nivel 2 de conducere autonomă, nu mai este limitat geografic, fiind acum disponibil indiferent de drum.
Secretul este vârsta autovehiculului tău. Mai mulți ani, mai mare reducerea! Este simplu, în unitățile de service Auto Italia Vest și Auto Italia Colentina, îți oferim o reducere egală cu dublul vârstei autovehiculului tău, la fiecare intervenție service în atelierul de mecanică. Reducerea se va aplica la valoarea totală a facturii (cu TVA inclus) ce va cuprinde piese de origine și/sau accesorii, achiziționate de la Auto Italia și manopera aferentă lucrărilor listate în ordinul de reparație.
Vineri, 29 septembrie 2023, AutoItalia, unic importator Maserati, împreună cu partenerii de la ALD Automotive au organizat un eveniment de test drive pentru membrii comunității de afaceri din București.
Comenzile pentru Jeep®Avenger ajung la 40.000 de unități, crescând cota de piață a mărcii pe segmentul B-SUV în Europa
MARCA JEEP® ANUNȚĂ VÂNZAREA EXEMPLARULUI DE JEEP WRANGLER CU NUMĂRUL CINCI MILIOANE
- "ITALIA. ȚARA CULORILOR.​ FIAT. MARCA CULORILOR”.  Ziua de 4 iulie a reprezentat un moment de referință pentru FIAT și pentru imaginea acestei mărci automobilistice. Fiat oprește producția de mașini gri și se aventurează într-o nouă lume colorată. - FIAT este primul producător de automobile care a luat această decizie revoluționară, începând cu noul Fiat 600e. - De astăzi, culorile prezentei și viitoarelor game FIAT sunt inspirate de Marea, Soarele, Pământul și Cerul Italiei.

Pages