Noutăți

Noul Fiat 500 este primul automobil Fiat complet electric. • A treia generație a lui Fiat 500 este complet nouă: mai mult spațiu, tehnologie mai înaltă, un stil nou, dar totuși un Cinquecento. • Autonomie: până la 320 km în ciclul WLTP, cu încărcătorul rapid de 85 kW furnizat standard. • Prima mașină de oraș cu conducere autonomă de nivel 2 și prima mașină FCA echipată cu noul sistem revoluționar de infotainment UConnect 5.  
Jeep® aniversează 80 de ani dezvoltând prezentul și viitorul electric Marca Jeep® a fost dintotdeauna pionier în noi segmente și noi tehnologii. Legenda Jeep a început în 1941 cu Willys-Overland, primul vehicul 4x4 produs în serie și a continuat în 1949 cu lansarea lui Willys Wagon cu tracțiune integrală, model ce a dat naștere segmentului SUV.
- Noul Maserati Levante Hybrid este lansat oficial în România - 330 CP și 450 Nm pentru 0-100 km/h în 6 secunde - Consum îmbunătățit cu 18% pentru aceeași performanță a versiunii pe benzină V6
Inovația a fost dintotdeauna sursa de inspirație a inginerilor și designer-ilor Maserati: totul începe de la o scânteie - o idee care apare, prinde viață și evoluează.   Lumea înconjurătoare este plină de exemple în care o singură scânteie evoluează în ceva nou – o secundă în care hibridizarea acționează ca un catalizator al schimbării, iar elementele divergente devin perechi, dând naștere la ceva nou și mult mai bun.  
  Auto Italia a creat “Custom Off Road Adventure Pack” destinat posesorilor modelului Jeep Wrangler cărora provocarea de a ajunge în cele mai inaccesibile si fascinante locuri este doar un pretext pentru o nouă aventură off road. Aventura off road Jeep e adrenalină pură, e provocarea de a depăși noi limite iar cu Wrangler Custom Off Road Adventure Pack pare totul simplu ca un joc!
AutoItalia Group lansează REVIZIA LA PACHET AUTOITALIA a lansat un nou produs post vanzare dedicat autovehiculelor marca Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo și Jeep. Intitulat Combo-Pack, noul produs reuneşte într-un ambalaj personalizat toate elementele necesare realizării unei revizii curente. Combo-Pack este realizat în funcţie de modelul şi de tipul de motorizare al autovehiculului şi vine astfel, în întâmpinarea tuturor nevoilor clientului, asigurând un set de  beneficii majore printre care:

Pages