Mărci

Fiat

Nenumarate invenții care au schimbat cursul industriei auto și un portofoliu de modele care răspund tuturor nevoilor tale. Vrei un model funcțional sau aspirațional? Vezi propunerile mărcii Fiat!

Fiat Professional

O gamă definită de superlative, atât în vânzări, cât și în eficiență. Divizia de vehicule comerciale ușoare Fiat Professional se adresează cu adevărat profesioniștilor în transporturi. Descoperă noile motorizări EU6 !

Alfa Romeo

Alfa Romeo continuă abordarea unică și originală față de felul în care își proiectează automobilele - un punct de convergență între design și pasiune, dragoste pentru tehnologia de vârf și un instinct puternic care inspiră emoții.

Abarth

Una dintre cele mai prestigioase mărci ale automobilismului sportiv mondial, un simbol al competitivității și al performanței, îmbogățită de rafinamentul italian, Abarth te invită să muști din felia cu adrenalină cu noile sale modele.

Maserati

Cu o istorie de peste un secol, reprezentată în 59 de țări și cu un portofoliu ce cuprinde nu mai puțin de zeci de premii internaționale, marca Maserati este, prin excelență, în intreaga lume, un simbol al luxului.

Jeep

Cu o istorie de peste 75 de ani, Jeep® este liderul clasei sale în ceea ce privește performanțele, tehnologia și versatilitatea în off-road. Marca Jeep® reprezintă o invitație deschisă la aventură și adrenalină.