Vedetele Infiniti de la salonul auto de la Frankfurt în detaliu

Conceptul Infiniti ETHEREA Salonul de la Frankfurt va reprezenta prima şansă pentru publicul german să analizeze conceptul compact de lux care sfidează convenţionalul. Reacţiile privind conceptul ETHEREA în alte zone din Europa a fost predominant pozitive, însă care va fi reacţia germanilor? ETHEREA reprezintă, fără a face compromisuri, tot ceea ce înseamnă Infiniti: motorizarea hibridă şi plăcerea maximă la volan, într-o maşină cu o lungime de doar 4,4 m. ETHEREA are un caracter dinamic şi extrem de sculptural, având o formă apropiată de cea a unui monovolum, diferită de toate celelalte modele din clasa să. 

Infiniti M35h Prezentat la Frankfurt la numai câteva zile după începerea vânzărilor în Europa, M35h este cel mai nou model Infiniti. Este primul model hibrid şi totodată cel mai rapid şi cel mai ecologic model al mărcii. Este primul sedan Infiniti care intră în lupta cu tradiţionalele modele germane. Versiunea hibridă a modelului M stabileşte noi standarde în materie de putere şi eficientă. Acest model produce 364 CP (268 kW) printr-o tehnologie hibridă de nouă generaţie, pentru a duce performanţă inspirată a mărcii pe noi culmi. În tot acest timp, emisiile de CO2 sunt de numai 162 g/km. M35h, cu un preţ doar puţin mai ridicat decât cel al unui model Infiniti M echivalent, se alătură modelelor M37 V6 pe benzină şi M30d V6 diesel pentru a oferi în această clasa trei opţiuni care nu sunt egalate de niciun constructor în Europa până în prezent. 

Infiniti G, EX şi FX Sunt prezente şi versiunile cele mai noi ale modelelor G37 Coupe, G37 Sedan şi G37 Cabrio, toate echipate cu un puternic şi carismatic motor V6 pe benzină. Disponibil acum şi cu motorizarea V6 diesel pe lângă motorul V6 pe benzină, modelul EX coupe-crossover continuă să impună ritmul în segmentul vehiculelor compacte 4x4 sport chiar şi după ce alţi constructori s-au străduit să copieze formulă succesului. O maşină sport printre SUV-uri, FX este unul dintre cele mai populare modele Infiniti în Europa. Puternicul FX50S Premium este cel mai bine vândut model al mărcii pe unele pieţe. Cu trei tipuri de motoare diesel sau benzină, patru versiuni de echipare, echipamente şi dispozitive de siguranţă de cinci stele printre care se numără şi sistemul de prevenire a depăşirii benzii, FX continuă să obţină succes după succes. 

CEL MAI NOU CROSSOVER INFINITI POARTĂ SIGLA "VETTEL"Crossover-ul perfect şi cu performanţe de vârf creat de Infiniti, conceput de şi construit pentru Sebastian Vettel, campionul mondial de Formulă 1, îşi va face debutul sub formă unui concept la ediţia cu numărul 64 a Salonului Auto Internaţional de la Frankfurt, marţi, 13 septembrie. Pilotul Red Bull Racing şi ambasadorul global al mărcii Infiniti îşi va dezvălui "propria" maşină la ora 14:15. Prima maŞină produsă în serie care va purta numele "Vettel", versiunea FX Sebastian Vettel este cel mai uşor, mai rapid şi mai aerodinamic model FX construit vreodată. Acesta va reflectă dorinţa campionului mondial de a urcă la volanul unui crossover care atinge 300 km/h, pe care îl poate conduce pe autostrăzile fără limita de viteză din ţară să natală. Având la baza modelul FX50S Premium propulsat de un motor V8, care este deja unul rapid şi sportiv, versiunea FX Sebastian Vettel va prezenţa modificări la motor, suspensie şi caroserie. Vor fi implementate şi îmbunătăţiri aerodinamice realizate în colaborare cu Red Bull Racing. Acest model unic se mândreşte şi cu un interior personalizat după gustul lui Sebastian Vettel, ducând exclusivitatea şi individualitatea specifice mărcii pe noi culmi.