Pachete filtre Alfa Romeo

Auto Italia lansează Pachetele de filtre Alfa Romeo 147 și Alfa Romeo 156.

Pachetele de filtre reunesc toate filtrele de origine Mopar necesare realizării unei revizii curente, ținând cont de particularitățile autovehiculului.

Pachetele de filtre pot fi achizitionate online de pe https://moparstore.autoitalia.ro  și din rețeaua autorizată Alfa Romeo.

Pachetul de filtre Alfa Romeo asigură posesorilor de autovehicule Alfa Romeo:

  • economie de bani - pachetul este construit în aşa fel încât să coste mai puţin decât suma preţurilor pieselor componente, dacă acestea ar fi achiziţionate individual,
  • economie de timp - toate piesele de care clientul are nevoie sunt puse într-un singur pachet. Clientul este astfel scutit de alergătura verificării disponibilităţii acestora la diverşi furnizori,
  • siguranţa calităţii – pachetul este realizat de specialiştii Auto Italia care pe baza expertizei şi experienţei în domeniu au stabilit şi înglobat toate filtrele de origine necesare reviziei luând în calcul particularitățile modelului.

Prin comanda online a Pachetului de fitre Alfa Romeo, clientul beneficiază de  livrare rapidă și de posibilitatea de plată în rate.

Totodată, la comanda Pachetului de filtre Alfa Romeo clientul poate beneficia de 3% discount la achiziția uleiului Selenia recomandat de producător pentru revizie.

În plus, pentru cei care aleg ca schimbul Pachetului de filtre să se facă în serivce-urile Auto Italia Vesti sau Auto Italia Colentina, costul manoperei este plafonat la 150 lei (TVA inclus).

Tags: