Jeep® Avenger câștigă premiul de design ”autonis”

Cel mai frumos SUV de dimensiuni mici: Jeep® Avenger câștigă premiul de design ”autonis”

  1. Câștigător: Avenger câștigă ”Best Design Novelty” la categoria ”SUV de mici dimensiuni”
  2. În mod clar: Cu 53 %  din voturi, cu mult în fața competitorilor
  3. Independent: Au votat peste 14.000 de cititori ai revistei Auto Motor und Sport

 

Rüsselsheim, 19 Septembrie 2023 – Jeep® Avenger Electric (115 kW (156 CP):Consumul de energie (combinat):15,9 - 15,4 kWh/100 km; Autonomie în regim electric** (combinată):390 - 400 km; emisii de CO2:0 g/km) oferă o propulsie integral electrică, un design tipic Jeep și dimensiuni compacte – un mix care impresionează numeroși clienți. Peste 14.000 de cititori ai revistei de specialitate  auto motor und sport au votat, iar rezultatul este clar: Jeep Avenger a fost desemnat ”Best Design Novelty of the Year 2023” cu o diferență clară. Avenger câștigă cu 53% și își asigură astfel râvnitul premiu de design ”autonis” la categoria ”SUV de mici dimensiuni/vehicule off-road”. Premiul ”autonis” oferă o selecție a celor mai importante noutăți din ultimele douăsprezece luni. În total, cititorii au putut alege dintre 105 modele de automobile care fac parte din unsprezece clase.

”Jeep Avenger de abia a fost lansat anul acesta și este deja o vedetă: Cu propulsia sa complet electrică și designul său cool, inspiră clienții și devine un bestseller absolut. Premiul ”autonis” primit de mașina noastră electrică compactă de oraș subliniază faptul că modelul reprezintă întocmai ceea ce își doresc cititorii și clienții”, spune Luigi Saia, șeful Jeep Germania.

Jeep Avenger

Jeep Avenger este un SUV compact cu o lungime de aproximativ patru metri, poziționat în segmentul B-SUV, al doilea cel mai mare segment european din punct de vedere al volumului, care se află în plină expansiune. Acesta se adresează persoanelor active care caută un SUV de dimensiuni compacte, dar care să dispună totuși de mult spațiu și opțiuni de depozitare. Proiectat și construit ca un Jeep încă din prima zi, Avenger combină ADN-ul Jeep într-un SUV compact cu o combinație unică de capabilități, stil, funcționalitate și tehnologie.

Cu o autonomie electrică de până la 400 de kilometri în ciclul combinat WLTP* și de peste 550 de kilometri în ciclul urban WLTP; un sistem de propulsie electrică combină un nou motor electric de 400 de volți cu 115 kW (156 CP) și 260 Newton-metri de cuplu cu o baterie de 54 kWh, de asemenea nouă.

Lansarea modelului Jeep Avenger în Europa marchează începutul următoarei etape de electrificare a mărcii Jeep, care va produce patru modele complet electrice până în 2025. Până la sfârșitul anului 2030, toate mașinile noi ale mărcii Jeep vândute în Europa vor fi complet electrice.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor*

Jeep Avenger Electric

115 kW (156 CP): Consumul de energie (combinat):15,9 - 15,4 kWh/100 km; Autonomie în regim electric** (combinată): 390 - 400 km; Emisii de CO2: 0 g/km

* Toate valorile conform WLTP. Procedura mai realistă de testare WLTP (Worldwide harmonized light vehicles test procedure - Procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial) a înlocuit procedura de testare cu referire la NEDC (New European Driving Cycle - noul ciclu de conducere european) și este, de asemenea, utilizată pentru a determina taxa auto.

Informații suplimentare privind consumul oficial de combustibil și emisiile specifice oficiale de CO₂ ale automobilelor noi pot fi găsite în ”Ghidul privind consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și consumul de energie electrică ale automobilelor noi”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare și prin intermediul www.dat.de.

** Autonomia reală poate varia în funcție de numeroși factori, cum ar fi stilul de condus, traseul, condițiile meteo și rutiere, precum și starea, utilizarea și echiparea vehiculului.