Fiat Linea, cel mai accesibil sedan compact de familie din programul Remat 2010

Pe o piaţă din ce în ce mai competitivă, Fiat intră în Programul REMAT 2010 cu o ofertă foarte avantajoasă din punct de vedere financiar şi cu una dintre cele mai diverse game de modele.

Fiat oferă Bonusul Ecoplus în completarea celor trei prime de casare în valoare de 2700 de Euro şi asigură clientului final un avantaj de pana la 5.800 de Euro cu TVA.

Astfel, în pachetul Remat 2010 sunt incluse: Fiat Panda la 3.571 Euro (plus TVA), Fiat Grande Punto la 5.252 Euro (plus TVA), Fiat Bravo la 7.437 Euro (plus TVA).

În premieră pentru un autoturism din clasa sa, Fiat Linea este oferită la un preţ de doar 5.840 Euro (plus TVA), într-o echipare standard de excepţie: ABS+EBD, dublu airbag, aer condiţionat, radio CD, geamuri acţionate electric, inchidere centralizată şi servodirectie.

Toate modelele Fiat prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului auto naţional pot beneficia de 5 ani garantie sau limita de 500.000 km, cu o ofertă specială, conform specificaţiilor financiare pentru fiecare model şi a precizărilor din carnetul de garanţie.

Soluţiile financiare multiple oferite in toate showroom-urile Fiat prin Implus Leasing completează lista de avantaje, incluzând finanţare în condiţiile unui salariu minim pe economie şi avans 0% garantat.

Tags: