Cinci milioane de Jeep Wrangler

MARCA JEEP® ANUNȚĂ VÂNZAREA EXEMPLARULUI DE JEEP WRANGLER CU NUMĂRUL CINCI MILIOANE

MARCA JEEP® ANUNȚĂ VÂNZAREA EXEMPLARULUI DE JEEP WRANGLER CU NUMĂRUL CINCI MILIOANE

  • Versiunea cu numărul cinci milioane a celui mai emblematic și mai performant în regim off-road SUV din lume a fost vândută unui client din New Jersey.
  • Proprietarul care a cumpărat exemplarul cu numărul cinci milioane va primi piese de schimb Jeep Performance Parts (JPP) de la Mopar în valoare de 5.000 de dolari și beneficii de asistență pentru clienți Jeep Wave pe viață.
  • Primul Jeep Wrangler a fost lansat în 1986, ca model al anului 1987, înlocuind Jeep CJ și continuând moștenirea lăsată de originalul Willys MB din 1941.
  • Fiecare generație a emblematicului 4x4 este susținută de o istorie legendară, cu o inegalabilă asociere între capabilitățile off-road și designul autentic Jeep.

 

6 septembrie 2023, Torino –  Marca Jeep® a anunțat vânzarea exemplarului de Jeep Wrangler cu numărul cinci milioane, care a fost cumpărat de către un client din Camden, New Jersey. Proprietarul va primi piese de schimb Jeep Performance Parts (JPP) de la Mopar în valoare de 5.000 de dolari și beneficii de asistență pentru clienți Jeep Wave pe viață, care includ întreținere programată, acces la evenimente Jeep exclusive și serviciu dedicat de asistență pentru clienți.

”Jeep Wrangler este moștenitorul legitim al legendarului Willys, vehiculul care a inspirat spiritul și sufletul Mărcii; de la apariția sa în 1987, a reprezentat un pilon fundamental în lumea SUV-urilor și suntem foarte mândri să sărbătorim exemplarul Jeep Wrangler cu numărul cinci milioane”, a declarat Eric Laforge, Director al mărcii Jeep în Europa.

PATRU GENERAȚII ALE UNUI SIMBOL DE TALIE MONDIALĂ

Primul Jeep Wrangler, cu codul de model YJ, a intrat pe linia de producție în urmă cu 37 de ani, la fabrica American Motors Corporation. Modelul YJ a ajuns să se vândă în 630.000 de exemplare între 1987 și 1995.

Acesta a fost urmat de TJ în 1996, JK în 2006 și JL în 2017; fiecare nouă generație a fost clădită pe o istorie legendară printr-o combinație de neegalat între capabilitățile off-road și designul consacrat Jeep.

De la introducerea modelului Wrangler YJ, fiecare iterație ulterioară a modelului Wrangler a fost proiectată pentru a fi și mai rafinată și mai confortabilă pentru utilizarea zilnică, oferind în același timp clienților cel mai iconic și mai capabil, în regim off-road, SUV din lume.

Vehiculul legendar a cucerit inimile europenilor și datorită nenumăratelor sale serii speciale care s-au succedat de-a lungul anilor. Printre acestea se numără ”10th Anniversary”, ”Golden Eagle” și ”Backcountry”, pentru a menționa doar câteva dintre cele mai populare. Ulterior începe producția celei de-a patra generații a modelului (cod JL), un proiect dezvoltat cu cinci ani mai devreme sub umbrela noii corporații Fiat Chrysler Automobile. Apoi, în 2021, în Europa își face debutul modelul Wrangler 4xe Plug-in Hybrid – cel mai performant, puternic, eficient, sustenabil, avansat din punct de vedere tehnic și conectat Wrangler lansat vreodată pe piața europeană – care este onorat cu prestigioase premii, inclusiv ”4x4 al anului 2022”, atribuit de revista franceză de renume ”4x4 Magazine”.

Jeep Wrangler 4xe

Iconicul Jeep Wrangler, cel mai capabil și recunoscut vehicul din lume, oferă o capabilitate în regim off-road de neegalat și este produs având la bază peste 80 de ani de excelență în domeniul ingineriei 4x4.

Wrangler 4xe electrificat, este cel mai capabil de până acum, cu cele mai bune performanțe din clasa sa, datorită combinației dintre un puternic motor cu ardere internă în față și o surprinzătoare propulsie electrică în spate, care furnizează cuplul la cerere. Utilizează un motor pe benzină turbo de 2,0 litri, care asigură o putere totală de 380 CP și un cuplu de 637 Nm, o transmisie automată cu 8 trepte, două motoare electrice și un pachet de baterii de înaltă tensiune, oferind o autonomie de până la 53 km în regim complet electric în zonele urbane și un consum de combustibil de 3,5 l/100 km.

 
Marca Jeep

Clădită pe mai bine de 80 de ani de istorie legendară, Jeep® este marca autentică de SUV-uri care oferă capabilități off-road legendare, rafinament la interior, dotări de înaltă tehnologie și versatilitate oamenilor care sunt în căutarea unor călătorii extraordinare. Marca Jeep lansează o invitație deschisă de a trăi viața la maxim, oferind un portofoliu vast de vehicule care continuă să ofere posesorilor săi un sentiment de siguranță și securitate pentru a face față cu încredere oricărei călătorii. Jeep Wave, un program premium de fidelizare a proprietarilor și de asistență pentru clienți, disponibil pentru întreaga gamă Jeep 4x4, este un program cu numeroase beneficii și avantaje exclusive care oferă proprietarilor vehiculelor marca Jeep cea mai mare atenție și asistență dedicată 24/7. Capacitatea off-road a legendarei mărci Jeep este îmbunătățită prin intermediul unei inițiative globale de electrificare, care transformă 4xe în noul 4x4, în urmărirea viziunii mărcii de a realiza inițiativa ”Libertate cu zero emisii” și o capacitate 4x4 sporită. Toate vehiculele mărcii Jeep vor oferi o variantă electrificată până în 2025.

*Imagini realizate și deținute de FCA US LLC și filmate într-o zonă off-road autorizată.*Vehiculele sunt prezentate doar în scop ilustrativ.