AutoItalia Group lansează REVIZIA LA PACHET

AutoItalia Group lansează REVIZIA LA PACHET

AUTOITALIA a lansat un nou produs post vanzare dedicat autovehiculelor marca Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo și Jeep. Intitulat Combo-Pack, noul produs reuneşte într-un ambalaj personalizat toate elementele necesare realizării unei revizii curente.

Combo-Pack este realizat în funcţie de modelul şi de tipul de motorizare al autovehiculului şi vine astfel, în întâmpinarea tuturor nevoilor clientului, asigurând un set de  beneficii majore printre care:

  • Economie de bani – Pachetul a fost construit în aşa fel încât să coste mai puţin decât suma preţurilor pieselor componente, dacă acestea ar fi achiziţionate individual,
  • Economie de timp – Toate piesele de care clientul are nevoie sunt puse într-o singură cutie. Astfel, clientul nu mai trebuie să se informeze în prealabil care sunt piesele şi operaţiile specifice pentru motorizarea şi modelul pe care îl deţine și este scutit de alergătura verificării disponibilităţii acestora la diverşi furnizori,
  • Siguranţa calităţii – Pachetul Combo-Pack este realizat de specialiştii AutoItalia care pe baza expertizei şi experienţei în domeniu au stabilit şi înglobat în pachet toate piesele necesare plus toată documentaţia de care clientul are nevoie să îşi poate efectua singur revizia.

               Echipa After Sales AutoItalia este în permanenţă în cautare de soluţii pentru toţi clienţii mărcilor din portifoliu, iar lansarea acestui nou produs, Combo-Pack, demonstrează încă o dată grija AutoItalia pentru păstrarea nealterată pe termen cât mai lung a valorii de prim montaj a autovehicului.   

Combo- Pack conţine:

  • Piese de origine (cu respectarea recomandarilor din plansa de bord a autovehiculului respectiv : filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil)
  • Ulei Selenia ( cu respectarea  Normei Tehnice Contractuale a constructorului Fiat  ) 

      Combo–Pack poate fi achiziționat din rețeaua autorizată Auto Italia și online de pe https://moparstore.autoitalia.ro/.