Auto Italia premiată pentru promovarea luxului pe patru roți

La finalul lunii septembrie a avut loc cea de-a patra ediţie a galei După Afaceri Premium, în cadrul căreia au fost premiaţi promotorii luxului în România, branduri care au avut un cuvânt important de spus în dezvoltarea pieţei de profil. La eveniment au participat peste 200 de invitaţi printre care câţiva dintre cei mai importanţi oameni de afaceri români dar şi clienţii brandurilor exclusiviste prezente în Capitală. In cadrul acestui eveniment Auto Italia a primit premiul pentru promovarea luxului pe patru roti, premiu ridicat de dl. Israel Meir, CEO-ul companiei. Alte premii acordate in cadrul evenimentului: Premiul pentru promovarea ceasurilor status symbol, Premiul pentru promovarea genţilor de lux ca accesoriu must have în garderobă, Premiul pentru promovarea bijuteriilor în ediţie limitată, Premiul parfumeria anului, Premiul pentru promovarea celor mai spectaculoase experienţe vizuale şi de comunicare, Premiul pentru promovarea designului de interior ca parte integrantă dintr-un stil de viaţă exclusivist, Premiul pentru promovarea celor mai fine băuturi.

In cadrul acestui eveniment Auto Italia a primit premiul pentru promovarea luxului pe patru roti, premiul ridicat de dl. Israel Meir, CEO-ul companiei.

Alte premii acordate in cadrul evenimentului: Premiul pentru promovarea ceasurilor status symbol, Premiul pentru promovarea genţilor de lux ca accesoriu must have în garderobă, Premiul pentru promovarea bijuteriilor în ediţie limitată, Premiul parfumeria anului, Premiul pentru promovarea celor mai spectaculoase experienţe vizuale şi de comunicare, Premiul pentru promovarea designului de interior ca parte integrantă dintr-un stil de viaţă exclusivist, Premiul pentru promovarea celor mai fine băuturi.

Tags: