Auto Italia lansează “AutoItalia Fleet Services”, un produs de leasing operațional in regim White Label în parteneriat cu ALD Automotive

  • Noul produs se adresează persoanelor juridice și presupune o soluţie completă de finanţare prin leasing operațional
  • AutoItalia Fleet Services reprezintă primul produs de acest tip pe care importatorul îl oferă clienților, la nivel național, prin rețeaua de dealeri
  • Pachetul include servicii complete asociate întreținerii și permite adăugarea de servicii de mobilitate suplimentare personalizate

Importatorul mărcilor Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth și Maserati încheie un parteneriat exclusiv cu ALD Automotive România și lansează cel mai nou produs de leasing operaţional de tip white label*, numit AutoItalia Fleet Services.

Noul produs se adresează persoanelor juridice și presupune o soluţie completă de finanţare prin leasing operațional, în care AutoItalia este implicat în calitate de importator prin reţeaua de dealeri autorizaţi la nivel național, iar ALD Automotive prin finanţare şi serviciile administrate în leasing operaţional. 

Produsul oferă o gamă completă de servicii integrate şi adăugarea de servicii suplimentare personalizate, astfel încât clienții să economisească timp și să-și minimizeze costurile.

Clienții AutoItalia Fleet Services beneficiază un pachet complet de servicii de leasing operațional, pornind de la consiliere în alegerea flotei, mentenanța autovehiculului, pachet complet de asigurări, asistență rutieră în România și Europa valabilă 24/7, livrare și înmatriculare, vignetă și acces constant la rapoarte și analize. Suplimentar, pachetul poate fi personalizat prin vehicul de înlocuire, asistență door to door și card de combustibil.

Toate modelele auto reprezentate de cele 6 mărci din portofoliul AutoItalia sunt eligibile prin AutoItalia Fleet Services cu 0% avans** și pe o perioadă maximă de 57 de luni.

“Clienții noștri își doresc mai mult confort atunci când își comandă o mașină nouă, mai multe dotări și mai puține responsabilități. Prin parteneriatul cu ALD le punem astăzi la dispoziție companiilor de toate dimensiunile un pachet de leasing operațional fără griji, pentru ca ei să se concentreze pe creșterea afacerii și pe timp de calitate.”, Adrian Ghiță, CEO AutoItalia."

„Ne bucuram de parteneriatul cu Auto Italia si ii sustinem in demersul de diversificare a solutiilor de mobilitate prin oferta noastra de leasing operational. Astfel, prin intermediul produsul AutoItalia Fleet Services, clientii vor avea la dispozitie o oferta integrata si usor de accesat direct in reteaua de dealeri autorizati.”, Alexandrul Popescu, Director Comercial ALD Automotive."
 

*White Label denumeşte un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este în continuare delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia.

** În funcție de bonitatea clientului.