Alfa Romeo Giulia a fost desemnată încă o dată "Best Car"

Alfa Romeo Giulia a fost desemnată încă o dată "Best Car"

 

  • Berlina sportivă italiană câștigă categoria "model de import de dimensiuni medii" în cadrul concursul cititorilor revistei "auto motor und sport "*.
  • Victoria în concursul "Best Cars 2023" este deja al șaselea succes pentru Alfa Romeo Giulia în ultimii șapte ani.
  •  18 modele au fost puse la încercare de către cititorii revistei "auto motor und sport" în categoria "model de import de dimensiuni medii".

 

Șase victorii în șapte ani - Alfa Romeo Giulia este în mod clar una dintre favoritele cititorilor revistei "auto motor und sport" din Germania. Cei peste 100.000 de participanți la concursul "Best Cars 2023" au votat încă o dată Alfa Romeo Giulia ca fiind numărul unu în categoria de punctaj "model de import de dimensiuni medii". Berlina sportivă italiană s-a impus în clasa sa în fața a 17 concurenți de renume cu 19,5% din voturi.

De asemenea, noua Alfa Romeo Tonale a reușit o performanță deosebită. Acesta ratează victoria cu doar 0,2% și obține un excelent loc 2 la categoria "SUV compact de import". Modelul SUV de segment D Alfa Romeo Stelvio se află, de asemenea, printre primele 3 modele din categoria 'SUV mare de import'.

 

"auto motor und sport" a organizat pentru a 47-a oară concursul "Best Cars". Editorii le-au cerut cititorilor lor să voteze 422 de vehicule actuale în 13 categorii de concurs, inclusiv modele ale mărcilor de import în propriile categorii. Premiile au fost acordate pe 9 februarie la Stuttgart. Niccolò Biagioli, director de marcă Alfa Romeo în Germania, a acceptat premiul.

 

"Aș dori să le mulțumesc din suflet cititorilor revistei "auto motor und sport" pentru entuziasmul lor față de Alfa Romeo Giulia, pe care au votat-o încă o dată printre câștigătorii categoriei "Best Cars". Acest succes reînnoit este o mărturie a marii încrederi acordate mărcii Alfa Romeo și reprezintă un stimulent pentru noi să continuăm transformarea mărcii noastre, actualmente în curs de desfășurare, cu mare ambiție."

 

* publicat în "auto motor und sport" Nr. 5/2023 din 9 februarie 2023