Ofertă Wrangler 4xe

MAI CAPABIL CA NICIODATĂ.

 • PUTERE TOTALĂ
  380 CP

 • PÂNĂ LA 50 KM
  FULL ELECTRIC

 • 4X4 DISPONIBIL
  FULL ELECTRIC

 • TRACȚIUNE
  LEGENDARĂ JEEP® 4X4

Solicită informații

Vedeta gamei evoluează odată cu vremurile:
Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid este aici! Noua generație dispune de un grup motopropulsor hibrid plug-in: un motor 2.0 turbo benzină și două motoare electrice, pentru un angrenaj care oferă un total de 380 CP, cuplat la un sistem de tracțiune integrală întotdeauna pregătit de aventură, atât în modul full electric, cât și hibrid. Cuplu maxim de 637 Nm și tracțiune mărite față de motorizările tradiționale, oferind performanțe off-road fără precedent, în siguranță deplină.

Campionul incontestabil de off-road este vehiculul ideal si pentru utilizarea de zi cu zi în oraș, dispunând de o îmbunătățire semnificativă a performanței pe șosea, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6,4 secunde.

Serviciile Uconnect ™ sunt integrate în sistemul de bord al noului Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, așa că interacțiunea cu mașina ta va fi mereu simplă și intuitivă, datorită aplicației My Uconnect ™ (disponibilă în App Store și Google Play).

Grație funcției My eCharge, disponibilă exclusiv pentru posesorii de 4xe, vei putea monitoriza și gestiona încărcarea mașinii de la distanță, direct de pe telefon.

Fii printre primii care descoperă toate avantajele

celui mai puternic Jeep® Wrangler de până acum!

 • Garanție auto extinsă
  până la 5 ani

Intră în contact cu un consilier de vânzări

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.