Ofertă Jeep Renegade

Dotări Incluse

 • Function
  pack

 • Winter
  Pack

 • Apple Car &
  Android Auto

 • Sistem de
  navigatie

 • Jante
  18”

solicită oferta

INTELLIGENT SPEED ASSIST

Renegade se adaptează la viteza setată de sistemul Traffic Sign Recognition (TSR), setările fiind controlate din opțiunile volanului.

Traffic Sign Recognition – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.

SISTEM INFOTAINMENT 8.4"

Jeep Renegade poate conta pe sistemul de infotainment de 8.4” cu Apple Carplay și Android Auto. Comenzile de pe volan, ecranul tactil și comenzile vocale vă oferă posibilitatea de a interacționa cu vehiculul și de a vă menține atenția pe drum.

LANE DEPARTURE WARNING PLUS

Sistemul activ de avertizare la părăsirea benzii de rulare reașează automat mașina pe bandă, în cazul în care se încearcă trecerea peste marcaj fără semnalizare.

MOTOR 1.0 TURBO 120CP

3 cilindri, capacitate cilindrică 999 cm³, transmisie manuală în 6+1 trepte, viteză maximă de 185 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 11.2 secunde și un cuplu maxim de 190 Nm la 1750 rpm.

Solicită oferta

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.