Oferta Levante Hybrid

Hybrid fără limite.

Extraordinarul nu cunoaște limite. Iar tu știi cel mai bine asta.

Levante Hybrid este SUV-ul produs de Maserati care amplifică performanța și subliniază stilul, în condiții de eficiență îmbunătățită. Plin de inspirație, electrificat, negreșit un Maserati răsunător.

de la 653 €/ lună + TVA

 • 330

  Putere
  (CP)

 • 240

  Viteză maximă
  (KM/H)

 • 6.0

  Accelerație
  0-100 km/h (SEC)

 • AWD

  Tracțiune
  integrală

Performanță fără compromis

Tehnologia hibridă de pe Noul Levante este concepută pentru a amplifica emoția fiecărei aventuri. Cu aproape o secundă mai rapid decât Levante Diesel, este capabil de un sprint 0-100 km/h în 6 secunde. Este un mild hybrid, dar e departe de a fi cuminte și îți oferă fiorii și sunetul original Maserati.

Electrificare integrală

Arată ca un SUV 4x4, dar oferă dinamica și performanța Maserati. Șasiul lui Levante Hybrid este realizat din materiale ușoare, ranforsate, cu rigiditate excepțională, un centru al greutății coborât și distribuția egală a maselor între punți (50:50).

Sistemul E-Booster lucrează în tandem cu sistemul turbo și oferă putere de la turații joase, iar în modul Sport adaugă resurse de cuplu suplimentare atunci când vrei să te bucuri de senzații de excepție la turații înalte.

Energie sculptată

Stilul atemporal al lui Levante este ușor de recunoscut prin proporțiile dramatice și liniile graționase, care sunt amplificate de detaliile exterioare, precum gurile de aer în nuanța albastru, simbol al tehnologiei hibride. Frumusețea continuă să uimească la interior, unde ești îmbrățișat de materiale sofisticate și de noul instrumentar de bord HD.

Află mai multe

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la privacy@autoitalia.ro. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.