Jeep Avenger

Viitorul este în mâinile tale.

Noul Jeep Avenger complet electric, cu ADN 100% pur Jeep. Te vei îndrăgosti la prima vedere de designul îndrăzneț și vei fi uimit de combinația extraordinară de tehnologie, capabilitate și versatilitate.

 • Până la

  400 Km mixt

  550 km urban * autonomie electrică estimată conform WLTP

 •  

  24 minute

  Încărcare 80% la 100 kWh
  prin încărcare rapidă DC

 •  

  156 CP

  Putere electrică

 •  

  54 kWh

  Capacitate baterie

FII primul care îl conduce

O CONCENTRARE DE STIL ȘI LIBERTATE EMBLEMATICĂ JEEP®

Design-ul îndrăzneț reflectă personalitatea iconică Jeep®: grila cu șapte fante, acoperișul negru* contrastant care subliniază silueta și farurile full-LED fac ca Avenger să fie recunoscut de la prima vedere.

EXPERIENȚE CONECTATE

Interiorul digital și conectat al modelului Jeep® Avenger, cu o suprafață totală a ecranelor de 20,5", aduce libertate în experiența de condus. În plus, toate detaliile sale sunt evidențiate de iluminarea ambientală multicoloră, care poate fi adaptată în funcție de emoțiile tale.

CAPABILITĂȚI 100% JEEP

Noul Jeep® Avenger se remarcă prin determinarea și spiritul de aventură în dimensiune compactă. Selectorul Selec-Terrain® și sistemul Hill Descent Control îți permit să te adaptezi la orice condiții meteorologice pe care le vei întâlni pe drum – ploaie, zăpadă, suprafață alunecoasă, iar garda la sol generoasă te ajută să faci față chiar și condițiilor extreme.

 • MAȘINA ANULUI CARE SCHIMBĂ
  REGULILE JOCULUI

  Noul Avenger, primul Jeep® 100% electric, este deja un succes menit să redefinească viitorul mobilității și să stabilească un nou standard pentru SUV-urile mici din întreaga lume. Și nu suntem singurii care gândesc astfel: Avenger este Mașina Anului 2023!

INTRĂ ÎN CONTACT CU UN CONSILIER DE VÂNZĂRI

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.