Ofertă Grecale

Noul Maserati Grecale

Excepțional în fiecare zi

de la 780 € + TVA / lună

Livrare imediată din stoc

 • L4

  Mild hybrid

 • 300

  Putere (CP)

 • 450

  Cuplu (Nm)

 • 240

  Viteză maximă (KM/H)

 • AWD

  Tracțiune integrală

AMPLIFICĂ FIECARE ZI!

Noul Grecale GT inspiră performanță autentică Maserati, cu cei 300 de cai putere și o viteză maximă de 240 km/h. Construcția ușoară, combinată cu propulsorul performant 2.0 MHEV îți ridică pulsul cu fiecare accelerație. Selectează modul SPORT și trăiește excepționalul în fiecare zi!

Ascultă motorul lui Grecale

RESPIRĂ FRUMUSEȚE!

Noul Grecale întruchipează spiritul Maserati de a face luxul și performanța parte din rutina zilnică. De la linii exterioare puternice și armonioase, la cea mai mare viteză de top din clasa sa - te va uimi cu cel mai mare spațiu interior, sistemul infotainment superior și interiorul său confortabil și opulent.

Află mai multe

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.