Ofertă Gamă Fiat Tipo

Dotări incluse

 • Intelligent
  Speed Assist

 • Recunoașterea
  semnelor de circulație

 • Controlul
  benzii de rulare

 • Asistență pentru
  DETECTAREA oboselii

  O mașină eficientă pentru carsharing.

  O mașină confortabilă pentru agenții de vânzări. O mașină spațioasă pentru transport. O găsești în Familia Fiat Tipo - avem un Tipo pentru fiecare afacere! Performanța îmbunătățită a noilor modele este garantată de noua gamă de motorizări: 1.0/100 CP benzină, 1.3/95 CP și 1.6/130 CP diesel - acum mai eficiente și mai prietenoase cu mediul.

  Toată familia Tipo a primit upgrade-uri!

  Designul contemporan și dotările standard generoase îți vor depăși așteptările: faruri LED față-spate, Aer Condiționat, Intelligent Speed Assist, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Assist - toate în standard.

  Alege una dintre variantele:

  Sedan, Hatchback, Station Wagon sau Cross pentru nevoile de mobilitate ale familiei sau ale afacerii tale. Habitaclul poate găzdui confortabil 5 adulți, indiferent de varianta aleasă, iar portbagajul de până la 550 de litri* va acomoda bagajele tuturor.

  *pentru Tipo Station Wagon.

Află mai multe

Completează formularul cu datele tale

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la privacy@autoitalia.ro. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.