Noul Fiat Ducato

Deja sinonim cu inovația și eficiența, Ducato este dotat cu sisteme de asistență avansate, un bord complet digital cu cele mai bune soluții de infotainment din clasă, devenind mai mult decât un copilot: este colegul pe care ți-l doreai.

Alege Ducato cu soluția de finanțare de la Impuls Leasing:

 • 3 luni fără rate
  de leasing
 • dobândă
  4,90%
 • 22%
  avans
 • Pre-aprobare rapidă
  în showroom

*Rata afișată este valabilă pentru vehiculele aflate în stoc.

Infotainment de ultimă generație (opțional)

Interiorul a devenit o oază de relaxare pentru șofer și cei doi colegi ai săi: conectivitate Apple Car/ Android Auto, încărcare wireless pentru smartphone, instrumentar de bord complet digital.

Confort superior pentru șofer

Infuzia de rafinament în cabină continuă la nivelul poziției la volan, cu scaune confortabile, cu suport îmbunătățit, bord și volan redesenate pentru o accesibilitate mai bună. Pe volan se află și comenzile pentru sistemul cruise control standard, care asigură o rulare relaxată pe autostradă. În plus, sistemul Keyless Entry and Go opțional asigură acces ușor și rapid în mașină.

Noi motorizări Multijet3

Noul motor 2.2 Multijet disponibil în plaje de putere de la 120 la 180 CP, alături de cutie manuală sau transmisie automată în 9 trepte, oferă mai bune performanțe din segment, consum și emisii îmbunătățite cu 7% și un rezervor mărit la 90 de litri

Cel mai eficient spațiu de încărcare din clasă

Chiar dacă interiorul a fost rafinat la standarde demne de “autototurism”, caracterul utilitar al modelului rămâne neschimbat.

Faruri full-LED opțional

Farurile sporesc considerabil vizibilitatea pe timp de noapte datorită iluminării cu LED pentru faza scurtă și lungă, iar design-ul acestora este accentuat de luminile de zi cu LED.

Versiuni și volume

Ducato rămâne la fel de versatil ca versiunea anterioară, cu 7 gabarituri diferite de caroserie și până la 17 m3.

Solicită oferta

Completează formularul cu datele tale

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.