Gama Jeep PHEV

Noile Jeep® Wrangler, Compass și Renegade sunt acum echipate cu tehnologie 4xe Plug-In Hybrid, pentru ca tu să conduci în condiții de consum și emisii reduse. Bucură-te de mobilitate fără emisii în oraș!

  • Până la 53 km autonomie
    full electric

  • 0 grame CO2
    în modul full electric

  • Consum redus
    de carburant

Află mai multe!

Jeep® Renegade 4xe
100% Hybrid, 100% Jeep®

Începe-ți ziua cu Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid. Mulțumită celor două propulsoare, unul electric și celălalt pe benzină, te deplasezi cu încredere către toate misiunile zilei. Mai eficient cu până la 70% față de versiunea diesel 4x4.

Jeep® Compass 4xe
Evoluția mobilității Jeep®

Fă-ți planuri de explorare alături de noul tău Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid! Sistemul de tracțiune integrală a fost reinventat pentru a amplifica performanțele 4x4, în timp ce consumul, emisiile și manevrabilitatea au fost îmbunătățite. În ciclu combinat WLTP, consumul tău de carburant poate fi de doar 2.1L/100KM. Iar atunci când rulezi 100% electric, nu consumi nimic și nu emiți niciun zgomot.

Jeep® Wrangler 4xe
Mai capabil ca niciodată: 380CP* Plug-In Hybrid

Vedeta gamei evoluează odată cu vremurile: Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid este aici! Noua generație are două propulsoare: un motor 2.0 turbo benzină și un motor electric, pentru un angrenaj care oferă un total de 380 CP, cuplat la un sistem de tracțiune integrală întotdeauna pregătit de aventură, atât în modul full electric, cât și hibrid. Fii printre primii care descoperă toate avantajele noului Jeep® Wrangler 4xe!

easyWallbox*

Modelul tău Jeep® 4xe Plug-In Hybrid se poate încărca acasă, simplu și intuitiv. Conectează-te la priză sau instalează stația de încărcare la domiciliu easyWallbox plug & charge și vei fi gata de plecare în maximum 2 ore.

Solicită oferta