Jeep Compass & Renegade

JEEP® COMPASS DE LA 18.990€ + TVA

JEEP® RENEGADE DE LA 13.990€ + TVA

4 ANI GARANȚIE
FĂRĂ LIMITĂ DE KM.

Cere ofertă

SISTEM UCONNECT®
CU TOUCHSCREEN

Confortul și entertainmentul la bord sunt asigurate datorită sistemului Uconnect™ Radio LIVE cu touchscreen. Jeep® Skills, noul update al sistemului Jeep® Uconnect™ LIVE, îți oferă controlul informațiilor referitoare la deplasare, parametri și drum. În plus, cu smartphone-urile compatibile Bluetooth®, ai permanent controlul hands-free al muzicii, mesajelor și apelurilor tale. Rămâi conectat cu lumea ta și fii în legătură permanantă cu toate pasiunile tale!

SISTEM AVERTIZARE DEPĂȘIRE BANDĂ LANESENSE®

LaneSense® este o nouă funcție a sistemului de siguranță ce monitorizează poziția autovehiculului pe banda sa, între două marcaje. Dacă sistemul detectează o deplasare neintenționată în afara benzii, va atenționa utilizatorul și va interveni pentru a repoziționa autovehiculul în interiorul benzii.

SISTEM DE ASISTENȚĂ PENTRU UNGHIUL MORT

Sistemul Blind Spot Monitoring (BSM) folosește senzori radar dubli pentru a verifica în permanență unghiul mort și a monitoriza spațiul dintre Jeep® Compass și Jeep® Renegade și celelalte vehicule aflate în lateral. Când sistemul detectează că un autovehicul este prea aproape, un semnal sonor va fi activat împreuna cu semnalele luminoase pe de oglinzile laterale, pentru a-l face atent pe șofer.

* Dotările opţionale prezentate sunt disponibile contra unui cost suplimentar.

Vrei să afli mai mult ?
Completează formularul

solicită ofertă