Ofertă Jeep Compass e-Hybrid

Dotări de top în standard:

  • Sistem multimedia cu display touchscreen de 10.1”
  • Faruri Full LED Reflector Signature cu DRL integrate
  • Wireless Apple CarPlay/Android Auto, Bluetooth
  • Comutare automată între faza lungă și faza scurtă
  • Încărcător wireless pentru telefon
  • Passive Entry/Keyless Go
  • Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go
  • Jante din aliaj de 18”
Solicită informații

Experiența e-Hybrid

Noua tehnologie Mild Hybrid dezvoltată de Jeep îți aduce experiența hibridă ca alternativă perfectă la motoarele cu combustie internă. Combinația dintre motorul turbo pe benzină de 130 CP și cutia automată în 7 trepte cu dublu ambreiaj este amplificată de motorul electric de 48V, pentru un boost de putere de 15 kW (20 CP) și cuplu instant. În plus, primești eficiență și confort, alături de schimbarea rapidă și fluidă a treptelor de viteză.

Pentru orașe mai curate

Ridică piciorul de pe accelerație și activează deplasarea lină, 100% electrică, în ambuteiaje. Datorită tehnologiei e-Hybrid, repornirile motorului sunt silențioase și asistate de motorul electric. În plus, tehnologia e-Parking te ajută să execuți manevre de parcare în mod electric și fără emisii CO2.

Alege alternativa

Revoluția electrică devine accesibilă și confortabilă cu noul tren de rulare hibrid de la Jeep®. Tehnologia e-Hybrid asociază noul motor pe benzină 1.5 Turbo de 130 CP cu un al doilea motor electric de 48V, integrat în noua transmisie automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte. Combinația sporește eficiența și confortul atât în oraș, cât și pe autostradă.

PACHETUL WINTER

Modelele cu livrare din stoc includ acum opțiuni generoase. Rulezi mild hybrid, plin de stil, cu scaune față și volan încălzite, sistem de degivrare a ștergătoarelor, volan îmbrăcat în piele.

INTRĂ ÎN CONTACT CU UN CONSILIER DE VÂNZĂRI

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.