Ofertă Fiat 500X

NOUL FIAT 500X

EXPERIMENTEAZĂ ZIUA DE MÂINE. ACUM!

DE LA 12.350€+TVA

PRIN PROGRAMUL RABLA

150 litri carburant cadou

Solicită oferta

Stil captivant

Noul 500X are acum mai multă personalitate și o prezență impunătoare pe șosea, grație aspectului robust oferit de noile bare redesenate. Noul grup optic spate cu lumini LED te cucerește prin stilul inconfundabil, la fel ca orice alt membru al familiei 500. Pentru ca tu să fii observat și apreciat, oriunde te-ai duce.

INTERIOR ȘI EXTERIOR REÎMPROSPĂTAT. EXPLOREAZĂ-L!

Mai puternic, mai silențios

500X oferă o nouă gamă de motorizări pe benzină, având cel mai bun cuplu din clasa sa, cu un răspuns rapid în momentul accelerării. Noile motoare sunt silențioase și ușoare, dar și eficiente în privința consumului de combustibil. Variantele Diesel au fost de asemenea îmbunătățite, iar acum tehnologiile SCR transformă noul Multijet într-un ecologist.

PERFORMANȚE ÎMBUNĂTĂȚITE, CONSUM REDUS.

Tehnologie & siguranță

Lumea este într-o continuă evoluție. La fel și Noul 500X, care îți oferă cele mai inovatoare funcții de siguranță. Sistemul de Părăsire a Benzii, noul Sistem de Recunoaștere a Semnelor de Circulație și Funcția de Reglarea a Vitezei sunt dotări standard, disponibile pentru întreaga gamă. Aceste funcții recunosc semnele de trafic și îți permit setarea vitezei legale, pentru ca tu să poți călători fără griji.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ, DOTĂRI STANDARD.

Solicită ofertă

Completează formularul cu datele tale