Ofertă Gamă Fiat Tipo

Dotări incluse

 • Intelligent
  Speed Assist

 • Recunoașterea
  semnelor de circulație

 • Controlul
  benzii de rulare

 • Asistență pentru
  DETECTAREA oboselii

  O mașină eficientă pentru carsharing.


  O mașină confortabilă pentru agenții de vânzări. O mașină spațioasă pentru familie. Fiat Tipo este tipul tău de sedan versatil, economic și încărcat cu tehnologie pentru mai multă siguranță și confort.

  Tipo Sedan a primit upgrade-uri!


  Designul contemporan și dotările standard generoase îți vor depăși așteptările: faruri LED față-spate, Aer Condiționat, Intelligent Speed Assist, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Assist - toate incluse în standard.

  Confortabil și prietenos cu mediul


  Habitaclul lui Tipo poate găzdui confortabil 5 adulți, iar portbagajul de 520 litri va acomoda bagajele tuturor. Performanța îmbunătățită a noii generații este garantată de propulsorul 1.0/100 CP benzină, mai eficient și mai prietenos cu mediul.

Află mai multe

Completează formularul cu datele tale

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la privacy@autoitalia.ro. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.