Ofertă Fiat Ducato Furgone

Un model iconic de peste 40 de ani, perfect pentru activitățile tale profesionale.
Disponibil și în versiunile 15 m3 și 17 m3!

4 ani garanție* / 250.000 km

DOTĂRI INCLUSE

 • Cruise Control

  Camera marșarier

  Senzori de parcare spate

  Geamuri electrice față cu deschidere secvențială

 • Proiectoare de ceață cu funcția cornering, senzori de ploaie și crepuscular

  Radio standard cu ecran de 5”, Bluetooth, profil Hands-Free și asistenți vocali Siri și Google

  Uși spate batante cu deschidere la 270°

 • Aer condiționat

  Inchidere centralizată

  Intelligent Speed Assist

  Attention Assist

  Full Brake Control System

 • ACEEAȘI SARCINĂ,
  FĂRĂ COMPROMISURI

  Indiferent de motorul pe care îl alegi pentru vehiculul tău comercial, noul Ducato îți garantează volumul de încărcare pe care îl cauți. Cu până la 17m³ capacitate de încărcare și până la 2 tone sarcină utilă, vei avea spațiul necesar pentru orice sarcină profesională.

 • SIGURANȚĂ ȘI
  CONECTIVITATE

  Echipat cu conducere asitata de nivel 2, Ducato poate accelera, frâna, reporni și menține automat poziția în interiorul benzii, devenind copilotul tău de încredere. Funcțiile ADAS te sprijină în controlul direcției, accelerației și frânării pe diverse tipuri de teren.

 • MOTOR DIESEL
  EFICIENT

  Noua generație de motoare Multijet oferă o varietate extinsă de opțiuni de omologare pentru vehicule ușoare și grele, precum și îmbunătățiri tehnologice suplimentare, menite să reducă consumul de combustibil, emisiile de CO2 și greutatea acestora.

Află mai multe

Completează formularul cu datele tale

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.