Ofertă Fiat 500 Hibrid

  • UȘOR CA UN FIAT

    Simplitatea are ceva aparte, iar achiziția unui nou Fiat 500 Hybrid nu a fost niciodată atât de ușoară. Este un stil de viață, motiv pentru care am decis să îți facem alegerea mai facilă ca niciodată.

  • SUPER SIMPLU

    Trei formule special adaptate nevoilor tale: pentru iubitorii de muzică, am creat Formula Tech. Pentru cei ce vor să fie în pas cu moda, Style Formula este ideală, în timp ce pentru cei cărora le place să fie confortabili oriunde s-ar afla, Formula Comfort li se potrivește perfect.

  • GATA DE PLECARE

    Poți configura 500 Hybrid așa cum iți dorești. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul, culoarea preferată, pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și ești gata de plecare!

Află mai multe

Completează formularul cu datele tale

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.