Ofertă Fiat 500 Hibrid

Fiat 500 Hybrid

1.0 Benzină Hybrid
70 CP
Emisii 88 g CO2/ km
Consum mixt 3.9 l/100 km

La vita è bella.
În fiecare zi.

Vesel, chic și cool. Fiat 500 este mai mult decât un automobil. Este un icon plin de stil și eleganță tipic italiană. Mașina de oraș care a sedus o întreagă planetă te întâmpină cu detalii exclusiviste, interioare sofisticate, o paletă veselă de culori și, începând de astăzi, cu motorizare eco hibridă. Urcă-te la volanul lui 500 și te vei simți mereu ca în vacanță!

O singură mașină.
Configurații multiple.

Personalitatea ta este efervescentă ca a unui Star sau îndrăzneață ca a unui Rockstar? Indiferent de stilul pe care îl ai, există un Fiat 500 pentru tine: elegantul Fiat 500 Star, curajosul Fiat 500 Rockstar, sportivul 500S sau elegantul 500 Lounge. Alege-ți partenerul de drum pereche și declară-ți stilul cu noua motorizare hibridă, disponibilă pe toate nivelurile de echipare ale lui Fiat 500.

Mai bine pentru mediu.
Mai bine pentru tine.

Vremurile se schimbă, dar stilul este pentru totdeauna. Cea mai iubită mașină de oraș evoluează pentru tine și pentru binele planetei. Fiat 500 este acum hibrid! Noua tehnologie mild hybrid reduce emisiile de CO2 cu 20%, optimizează consumul, iar noul display de la bordul mașinii te ajută să eficientizezi consumul de energie.

Ești gata să cunoști Noul Fiat 500 Hybrid?

Vino să-l descoperi în showroom-urile Fiat!

 • Consum
  redus cu 30%
 • Emisii CO2
  reduse cu 20%
 • Impozit auto
  cu până la
  50% mai mic
 • Parcare gratuită
  în Bucuresti
  și alte orașe**
 • Eco-Bonus în valoare
  de 12.000 lei
  prin Programul Rabla

Solicită oferta

Completează formularul cu datele tale