Ofertă Fiat 500 Hibrid

DOTĂRI DE TOP INCLUSE

 • TehnologIE

  Sistem multimedia Uconnect cu ecran tactil de 7” și Bluetooth
  Display multifuncțional de 7” integrat în instrumentele de bord
  Sistem de Navigație
  Apple CarPlay / Android Auto
  Cruise control

 • CONFORT

  Climatizare automată
  Senzori de parcare posteriori
  Senzor de ploaie și crepuscular
  Oglinzi cu dejivrare
  Bancheta spate rabatabilă divizată 50/50

 • Design

  Inserții praguri interioare din aluminiu cu logo 500
  Geamuri fumurii
  Jante din aliaj de 15"
  Lumini de zi (DLR) cu tehnologie LED
  Plafon în culoarea caroseriei, cu o parte din sticlă fixă cu jaluzea

 • Un mild hybrid
  încărcat cu tehnologie

  Dolce Vita nu înseamnă doar stil, ci și confort: sistem mild hybrid pentru emisii reduse, climatizare automată, lumini de zi cu tehnologie LED, Cruise Control și senzorii de parcare spate sunt doar câteva dintre funcțiile care îți fac fiecare zi mai ușoară la volan.

 • Infotainment
  500% fun

  Sistemul tău infotainment vine echipat cu sistemul multimedia Uconnect cu ecran tactil de 7”, Bluetooth și intrare auxiliară, Apple Carplay și Android Auto, un display digital de 7” pentru instrumentarul de bord, plus sistem de navigație.

 • Siguranța
  pe primul loc

  Airbag pentru șofer și pasagerul din dreapta, airbag-uri laterale față, windowbag-uri și airbag genunchi șofer - în total 7 airbag-uri sunt oferite standard pe Fiat 500 Hybrid, pentru siguranța ta și a companionilor de drum.

Află mai multe

Completează formularul cu datele tale

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.