Noul Fiat Ducato

Deja sinonim cu inovația și eficiența, Ducato este dotat cu sisteme de asistență avansate, un bord complet digital cu cele mai bune soluții de infotainment din clasă, devenind mai mult decât un copilot: este colegul pe care ți-l doreai.

  • Pre-aprobare rapidă în showroom
  • Livrare din stoc
solicită oferta

Infotainment de ultimă generație (opțional)

Interiorul a devenit o oază de relaxare pentru șofer și cei doi colegi ai săi: conectivitate Apple Car/ Android Auto, încărcare wireless pentru smartphone, instrumente de bord complet digitale.

Confort superior pentru șofer

Elevarea nivelului de eleganță în interiorul cabinei se reflectă într-un design focalizat pe poziția șoferului, cu scaune extrem de confortabile și suport îmbunătățit. Bordul și volanul au fost redesenate pentru a oferi o accesibilitate sporită. Comenzile pentru -sistemul standard de control al vitezei de croazieră sunt integrate pe volan, garantând o experiență relaxantă pe autostradă. În plus, Keyless Entry and Go asigură o intrare rapidă și ușoară în vehicul.

Noi motorizări Multijet3

Noul motor 2.2 l Multijet, disponibil în plaje de putere cuprinse între 120 și 180 CP, alături de transmisia manuală în 6 trepte sau cea automată în 9 trepte, furnizează performanțe superioare în segmentul său. Eficiența a crescut semnificativ, cu o îmbunătățire de 7% WLTP în consum și reducere a emisiilor, iar rezervorul mărit la 90 de litri completează beneficiile aduse de această nouă configurație.

spațiu de carosare versatil

Fiecare centimetru al acestui spațiu ingenios a fost proiectat pentru a-ți satisface nevoile, indiferent de cerințele tale. Cu o abordare inteligentă a designului, oferim un mediu flexibil care se adaptează la orice, de la transportul mărfurilor la aventurile de weekend. Experimentează libertatea de a personaliza spațiul conform propriilor tale activități și bucură-te de versatilitatea autentică în fiecare călătorie.

Faruri full-LED opțional

Farurile sporesc considerabil vizibilitatea pe timp de noapte datorită iluminării cu LED reflector pentru faza scurtă și lungă, iar design-ul acestora este accentuat de luminile de zi cu LED.

Multiple lungimi și posibilități de carosare

Cu gama noastră extinsă, oferim opțiuni variate pentru lungimi și configurări de carosare, pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. De la variante compacte și manevrabile, ideale pentru mediul urban, la modele spațioase, concepute pentru sarcini mai complexe, avem soluții adaptabile pentru fiecare cerință. Alege flexibilitatea și funcționalitatea într-un singur loc, oferindu-ți libertatea de a-ți personaliza vehiculul conform propriilor tale necesități.

Solicită oferta

Completează formularul cu datele tale

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la [email protected]. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30,  București) și instanței de judecată competente.