Ofertă Fiat 500X

Dotări incluse

Sistem Uconnect cu Android Auto/ Apple CarPlay și Bluetooth Volan îmbrăcat în piele, reglabil pe înălțime Cruise control cu Inteligent Speed Assist (Sistem inteligent de asistență pentru menținerea vitezei legale) Lane Departure Warning (Sistem avertizare la părăsirea benzii de rulare) Lumini de zi cu LED 6 Airbags (șofer + pasager + laterale + cortină) Hill Holder (sistem de asistență la plecarea din rampă)

Pachetul special
Urban Supreme

Mai multă personalitate, mai mult stil și mai multe dotări ca niciodată, la cel mai bun preț. Sistemul Uconnect cu display touch screen de 7’’, Bluetooth şi comenzi vocale, volanul din piele reglabil pe înălțime cu comenzi integrate, cruise control și posibilitatea de a accesa Android Auto sau Apple CarPlay, vor transforma fiecare drum într-o experiență unică.

LASĂ-TE CUCERIT DE STILUL INCONFUNDABIL AL FAMILIEI 500!

Mai puternic, mai silențios

500X oferă o nouă gamă de motorizări pe benzină, având cel mai bun cuplu din clasa sa, cu un răspuns rapid în momentul accelerării. Noile motoare sunt silențioase și ușoare, dar și eficiente în privința consumului de combustibil. Variantele Diesel au fost de asemenea îmbunătățite, iar acum tehnologiile SCR transformă noul Multijet într-un ecologist.

PERFORMANȚE ÎMBUNĂTĂȚITE, CONSUM REDUS.

Tehnologie & siguranță

Lumea este într-o continuă evoluție. La fel și Noul 500X, care îți oferă cele mai inovatoare funcții de siguranță. Sistemul de Părăsire a Benzii, noul Sistem de Recunoaștere a Semnelor de Circulație și Funcția de Reglarea a Vitezei sunt dotări standard, disponibile pentru întreaga gamă. Aceste funcții recunosc semnele de trafic și îți permit setarea vitezei legale, pentru ca tu să poți călători fără griji.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ, DOTĂRI STANDARD.

Solicită ofertă

Completează formularul cu datele tale