Alfa Romeo Giulia Stelvio

Performanță

Atât Giulia, cât și Stelvio, sunt propulsate de motoare create din aluminiu, concepute să asigure eficiență absolută, armonie în fiecare mișcare, performanță și confort. În plus, acestea sunt dotate cu Alfa Link Suspension Scheme, care alături de distribuția ideală a maselor de 50/50, asigură îndemânare remarcabilă și confort în fiecare mișcare.

Siguranță

Giulia și Stelvio reprezintă excelența mărcii din punct de vedere al siguranței, fapt garantat de cele 5 stele Euro NCAP, cu un scor de 98%, respectiv 97% obținut pentru protecția pasagerilor adulți. Ambele mașini beneficiază de dotări standard care atestă grija pentru siguranță la volan, fără evenimente neprevăzute: Forward Collision Warning (FCW), Autonomous Emergency Braking (AEB), funcția de detectare a pasagerilor sau Lane Departure Warning (LDW).

Iarna e aici. Bucură-te
de fiecare drum

Alfa Romeo Giulia și Stelvio pun în slujba șoferului o dinamică de rulare excelentă, grație sistemului DNA și al suspensiilor special adaptate pentru a garanta cea mai bună manevrabilitate, indiferent de drum. Fii pregătit să te bucuri de iarnă, indiferent de vreme.

Solicită oferta

Completează formularul cu datele tale