Alfa Days

Alfa Romeo

ESENȚA ALFA ROMEO

Alfa Romeo oferă un amestec de emoții, grație istoriei sale bogate și a combinației captivante dintre tehnologie de vârf, performanțe inspirate din motorsport și design seducător. Născut în Italia, la Milano, brandul Alfa Romeo a tins întotdeauna către echilibrul dintre aceste trei elemente, către o formă la moda și suficientă substanța, fără ca aceasta să devină o funcționalitate banală.

DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

Cele trei ingrediente speciale ale designului italian sunt proporțiile, simplitatea și finisarea impecabilă. Designul Alfa Romeo își regăsește expresivitatea în finisarile de calitate, care implică definirea unor reflexii bogate și armonioase de-a lungul proporțiilor mașinii. Rezultatul final este o silueta sculptată, care oferă contraste dintre suprafețe luminate și umbre.

ALFA D.N.A.

Alfa D.N.A. este selectorul Alfa Romeo care schimbă modul de condus prin modificarea parametrilor motorului, frânelor, directiei, cutiei de viteze, suspensiei și pedalei de accelerație, adaptând astfel perfect performanța mașinii la stilul de condus al șoferului, dar și la conditiile de drum.