Alfa Romeo Giulia și Stelvio - Pachet Performance

PACHET
PERFORMANCE* CADOU

* Suspensie adaptivă |
Diferențial spate autoblocant (LSD) |
Padele din aluminiu

7 ani garanție | 150.000 km ȘI 2 ANI ÎNTREȚINERE GRATUITĂ

SOLICITĂ OFERTA

Performanță

Atât Giulia, cât și Stelvio, sunt propulsate de motoare create din aluminiu, concepute să asigure eficiență absolută, armonie în fiecare mișcare, performanță și confort. În plus, acestea sunt dotate cu Alfa Link Suspension Scheme, care alături de distribuția ideală a maselor de 50/50, asigură îndemânare remarcabilă și confort în fiecare mișcare.

Siguranță

Giulia și Stelvio reprezintă excelența mărcii din punct de vedere al siguranței, fapt garantat de cele 5 stele Euro NCAP, cu un scor de 98%, respectiv 97% obținut pentru protecția pasagerilor adulți. Ambele mașini beneficiază de dotări standard care atestă grija pentru siguranță la volan, fără evenimente neprevăzute: Forward Collision Warning (FCW), Sistem de Frânare Autonom (AEB), Lane Departure Warning (LDW).

DESIGN ȘI CONFORT

La Giulia și Stelvio, mecanica este transpusă în artă. Fiecare detaliu este conceput pentru a îmbunătăți aerodinamica și pentru a sublinia performanțele mașinilor. La Alfa Romeo, noi o numim "Frumusețe cu sens". Cockpitul lor a fost creat pentru a le oferi șoferului și pasagerilor ocazia de a trăi o emoție unică la bord.

PACHET PERFORMANCE

Suspensia activă Alfa Synaptic Dynamic Control, inclusă în pachet, permite setări mai moi pentru amortizoare și o experiență de condus mai confortabilă sau setări mai rigide pentru o postura mai sportivă. Diferențialul spate autoblocant (LSD) vine în ajutor pe suprafețele de rulare cu aderența scazută, fiind, de altfel, folosit la majoritatea automobilelor destinate competiţiilor sportive. Padelele din aluminiu, montate pe volan, creează senzația pilotarii unei mașini de curse datorită modului rapid de schimbare a treptelor, cât și a materialului din care sunt fabricate.

DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE

ALFA ROMEO STELVIO & GIULIA